Hogy csináljam? Tanácstalan vagyok.
Nemrég szültem és tanácstalan vagyok...nem tudom, hogy jobb: minden szoptatás után kifejni a maradék tejet, vagy ne.
A védőnőm szerint nem kell kifejni a maradékot, csak akkor ha feszíti a mellet és csak annyit, amíg már nem kellemetlen, esetleg fájdalmas ez a feszítés. Így kialakul a kereslet-kínálat, a szervezet csak annyi tejet termel, amennyit a pici megeszik. Nem baj, ha pang a ciciben a tej, nem gyullad be, mert legközelebb úgy is kiszopja a baba.
A nődokim és jó pár idősebb családtagom szerint minden szoptatás után teljesen ki kell fejni a maradék tejet, mert begyullad tőle a mellem.
Szerintetek, melyik az igaz? Hogy csináljam, hogy elkerüljem a mellgyulladást?
Minden választ, jó tanácsot előre is köszönök!
09:08-as vagyok!
Ha már hozzá szoktattad a melled a napi fejéshez akkor lassan hagyd csak el, minden nap akkor fejj amikor szoktál és mindig egyre kevesebbet így nem fog fájni, csomósodni esetleg begyulladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!