Ha refluxos a kisbabátok, ti milyen "gyógymódot" alkalmaztok?
Létezik kifejezetten ilyen tanácsadás?Mármint ezzel a bukásos problémával kapcsolatosan ?
Szívesen felkeresnék egy ilyen rendelést!Lehet túl aggódom,de nem tudok nyugodni,mikor édesen el aludna és a bukások ébresztik!
Én szoptatási tanácsadóra gondoltam. Kifejezett refluxos tanácsadás nem tudom, van-e, de én elsőként inkább a szopisokhoz irányítanálak. Tudod, az orvosok előszeretettel beszélnek rögtön a refluxról és küldenének tovább gasztrora vagy írnak fel rá tápszert. Mindez nem feltétlenül felesleges, mert lehet, hogy tényleg baj van - csak sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy pont akkor nem vizsgálják meg elég alaposan a dolgokat (itt: ok-keresés), amikor kellene és fordítva.
Ha először egy tanácsadóval beszélnél az összes felmerülő körülményről, talán kiderülne, hogy van-e szükség szakmai (orvosi) vizsgálatokra is vagy sem.
Mondjuk én fokozatokban szoktam gondolkodni, ezért javaslom ezt, de nyilván te döntesz.
Kérdező, tudom, könnyű mondani, de próbálj nyugodt maradni. Tudod, ha te feszült vagy, a picid is az lesz.. ettől persze még nem fog jobban bukni, de ha bukik és te kellően kiborulsz miatta, attól meg megnyugodni nem fog olyan könnyen...
Gondolj bele, igazából "csak" az, hogy bukik, nem olyan rettentő dolog, mégha nagyon ijesztő is. Ha tisztában vagy vele, mit kell ilyenkor csinálni, hogy figyelned kell rá, hogy a légutak átjárhatóak maradjanak, kijöjjön minden, aminek kell, akkor részedről mindent megteszel. Próbálj kicsit magabiztosabban hozzáállni, nem félni az egyedülléttől, akkor jobban is fogod magad érezni. Tudom, miről beszélek, én is ugyanígy voltam az elején, csak más dologgal kapcsolatban... Lassan változott csak meg az érzés, de megérte dolgozni érte. Nagyon fontos a türelem és az önuralom.
Együttérzek veled, remélem, hamarosan javul a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!