Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Jó ötletek gyors elválasztáshoz?

Jó ötletek gyors elválasztáshoz?

Figyelt kérdés
21 hetes terhes vagyok, sajnos sürgős lett leállni a szoptatással, már nagyon nem jó, de a kislányom nagyon cicifüggő... Már majdnem 11 hónapos, úgyhogy katasztrófa nem történik, de nagyon sajnálom, mert látszik, hogy ő nagyon vágyik rá.
2011. okt. 18. 18:30
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Hányszor szopizik még egy nap?

és mennyire gyorsan kéne elválasztani? Gondolom, ha 21 hetes vagy, akkor minél előbb, mert nekem a doki azt tanácsolta, h az első 12 hétben mindenképpen fejezzük be a szopit!

Szóval, pár praktika: ha éjszaka felkel, apa menjen be hozzá, ő próbálja visszaaltatni, ringassa, énekeljen neki stb. mert ha Téged meglát kérni fogja a szopit!

Az enyém pl. cicin aludt el mindig, de ha elmentünk sétálni, vagy volt valami progi napközben, akkor nem kérte, egyszerűen magától elaludt, így ezek észrevétlenül elmaradtak!

Az esti szopit próbáld fürcsi elé tenni és utána elhagyni, mert így nem közvetlenül az elalvással köti össze! Fürcsi után pedig énekelj neki, olvassatok mesét stb.

Most hirtelen ezek jutottak az eszembe, remélem tudtam segíteni!

2011. okt. 18. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!