Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért nem akarja az elmúlt...

Miért nem akarja az elmúlt pár napja elfogani a 7 hós kislányom a cicit?

Figyelt kérdés
Eddig csak szopizott,mert a szilárd ételt nem akarta elveni,de pár napja nem akarja elfogadni a cicimet,de nem sir,hogy éhes lenne,csak mikor már öt,hat órája nem evett,bepróbálkozom,de nem hajlandó.Csak éjjel,meg ha elaludt nap közben,akkor a szájába rakom,de akkor szivja is.Nem szeretném még ha leszokna,engem ez is nagyon megvisel.Szerintetek mitől lehet ez?Cumisüvegből csak vizetkap,de ma megpróbáltam,hogy fejek neki egy kicsit,éspdaadom üvegből,és úgy el is fogadta.Csak kicsit fejtem neki,aztán el is aludt,és miközben aludt,meg odaadtam neki cicből.Tudtok nekem segiteni,hogy mit tegyek,hogy helyreálljon minden?Nagyon félek,hogy esetleg el fog apadni.
2009. máj. 1. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg megint szilárd kajával megkinálni hátha már azt igényelné..gyorsan változnak
2009. máj. 1. 21:49
 2/4 anonim ***** válasza:
sajnos én nem tudok a babáddal kapcs tanácsot,de azt hogy ne apadjon el a tejed megoldhatod úgy hogy veszel mellfejőt,a legolcsóbb gyógyszertári is megfelel a célnak,ha számít az ár( 1000-1500ft körül van),és addig amíg a "fogyasztás megmarad addig a termelés sem csökken
2009. máj. 1. 21:53
 3/4 anonim válasza:
100%

Szia!

Semmiképp ne add fel!

Nekem három gyerekem van, a negyediket várom és már átmentem hasonlón. Van ilyen "cicistop", általában nem tart tovább pár napnál és utána helyreáll a korábbi rend.

Egyébként a legjobbat teszed, amit tehetsz, alvás közben, meg félálomban kell próbálkozni, úgyhogy ügyes vagy!

Kata

2009. máj. 1. 21:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is volt hasonló, most 5,5 hónapos a babám. Tényleg az a megoldás, hogy félálomban eteted, vagy álometetést csinálsz, amíg nem lesz jobb a helyzet, szerencse, hogy így elfogadja! A védőnőm azt mondta, hogy a hormonok is bezavarhatnak, lehet, hogy meg fog jönni esetleg (ha már megjött, akkor persze ez a lehetőség kiesett..)

Ezt olvasd el, sztem nagyon jó cikk: [link]

Sok sikert!

2009. máj. 1. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!