Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha már beállt a tej termelődés...

Ha már beállt a tej termelődése, akkor is maradhatok az eddigi módszernél, miszerint mindig csak egy mellből szoptatok? Olvastam olyat, hogy váltva kell csinálni. Ha már az egyikből nem lakik jól, azt úgyis észreveszem, nem?

Figyelt kérdés
(Egy hónapos a babám és az első hetekben rengeteg tejem volt, minden evés előtt és után is fejnem kellett- a mostani állapot még újdonság számomra )
2009. máj. 1. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb két mellből szoptatni. Én mindig két mellből szoptattam, és 2*3 évig sikerült.
2009. máj. 1. 17:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Észreveszed, ha nem lakott jól, akkor sír, és kéri még a cicit. Én egy alkalommal csak az egyik cicit adom oda, következő etetésnél pedig a másikat kapja - gondolom Te is így értetted..:) Nem muszáj egy etetésnél mindkettőből, viszont akkor a következőnél a másikat add neki.

6 hónapos baba anyukája

2009. máj. 1. 22:13
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen !

Úgy látszik, mindkét módszer jó :)Legközelebb megpróbálom mindkét mellből- aztán majd meglátjuk.

2009. máj. 2. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!