Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyire ártanék a kisbabámnak...

Mennyire ártanék a kisbabámnak azzal, hogy ha néha innék forrócsokoládét?

Figyelt kérdés
Terhességem ideje alatt szinte mindennap ittam forrócsokoládét, mivel nem kávézom. Amióta megszületett a babám, nem merek semmilyen formában csokit fogyasztani,mert félek, hogy ártanék vele.
2011. okt. 15. 12:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nálam semmi sem ártott! Én is ódzkodtam mindentől, anyám már kivolt, hogy akkor mit tud egyáltalán főzni nekem, mert én se borsót, se tejfölöst, semmit nem akartam enni, se tejet inni, még fehér kenyeret sem mertem fogyasztani.

Aztán kiderült, hogy semmi de semmi nem árt!!! Legalábbis nálunk így volt.

2011. okt. 15. 20:40
 12/12 anonim ***** válasza:
56%
Az en babam sajnos pont a csokira, foleg az etre allergias. Egybol lijon az arcan az ekcemas kiutes. Nalunk sajnos eper, mez es csoki. Az utobbi kettol nagyon picike nem art, eperbol a negyed szem is. Ugyhogy, biztos, hogy az allergizalo hatasa miatt nem ajanlja a vedono. Valoszinu kis mennyisegtol nem lesz baj, ezert is alattomos, ahogy irtak, lassu, de biztos... persze, annal, aki hajlamos ra. Egyszer muszaj kiprobalnod, ha nem lesz baj, akkor nincs semmi gond.
2011. okt. 15. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!