Mikor aludta át először a babátok az éjszakát?
Figyelt kérdés
Hogy állítottátok be, hogy átaludja? 8 hetes a pici, de 10-kor alszik el,(ha szerencsém van) 2kor már kel, 4kor is...mit csináljak? Másnál már 10 hetesen 8-tól 8-ig alszik, de ott akkor egész nap fent van? Vagy hogy csináljátok? :-PPP Hogy tudom ráállítani, hogy átaludja az éjjelt?2011. okt. 15. 08:51
21/23 anonim válasza:
3 hónapos a lányom. A legtöbb amit eddig egyszerre aludt, az 8 óra. De ez csak 1szer fordult elő. A 6 óra volt eddig az átlagos, de mostanában megint 3 óránlént kel. Nem tudom miért, de biztos nem fogom kínozni teával meg vízzel. Ha éhes, akkor megetetem. Elvégre ezért vagyok. Majd, ha itt lesz az ideje, akkor nem fog ébredni éjszaka.
22/23 A kérdező kommentje:
11:48-as válaszoló teljesen egyetértek veled!!:-) Azért mert más a vélményük az anyukáknak, még nem kellene így kiakadni pár embernek... Amúgy meg csak kérdeztem, aki meg válaszolt, azokat se ítéljétek el, mert más a véleményük, mindenkinél másképp működik a dolog...ez hülyeség, hogy valaki kiakad ilyenen. Nem várom el a 2 hónapos babámtól,(írtam ilyet??) és etetem (írtam azt, hogy nem adok neki kaját??), amikor csak sír...Imádom a kisbabám, és megtennék érte bármit, szóval itt elítélnek páran már jobbra-balra, holott csak kérdeztem, hogy létezik-e módszer amivel be lehet esetleg állítani, vagy rásegíteni... Szerintem semmi szörnyű dolgot nem tettem a kisbabám ellen azzal, hogy megkérdeztem más véleményét, hogy másnál hogy alakult ez. És gondolom, hogy akinél beállt, nála sem azért mert ha sírt a kicsi: akkor sem ad neki kaját, hanem egyszerűen beállt....Köszi mindenkinek a válaszokat...
2011. okt. 17. 13:47
23/23 anonim válasza:
Szerintem ez babafüggő, rásegíteni nem hiszem hogy lehet. Én mindkét fiamnál ugyanazokat a dolgokat csináltam/csinálom. A nagyfiam már elmúlt 3 éves mire végigaludta az éjszakát, a kicsi meg már 3 hónapos korában volt hogy végigaludta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!