Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Fejni mindenki tud? Én nem,...

Fejni mindenki tud? Én nem, mert nem indul be a tejleadó reflex a mellszívónak. Van még így valaki?

Figyelt kérdés
Már többet kipróbáltam, hasztalanul. Kézzel sem megy, félek, így nem lesz elég 4,5 hós babámnak a tej. Valahogy növelnem kéne a mennyiséget. :(
2009. ápr. 29. 10:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld el, én is így jártam, nekem sose sikerült csak max.30-40 ml-t lefejnem.

Nekem csak a kisfiam volt a természetes mellszívóm. Amikor csak tehettem és éhes volt akkor mellre tettem, a minőségi ugrásoknál még 5-6 hónaposan is volt hogy 10szer is szopizott egy nap, de megérte. 6 hóig csak anyatejet kapott, és 1 éves korában mondott le végleg a ciciről.

Ja és amúgy a lefejt kevéske mennyiséget se itta meg!!!

2009. ápr. 29. 11:49
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem sem jön sosem a reflex mellszívónál! És három hónapja szoptatok. Már csak akkor fejek amikor úgy érzem,hogy maradt benne,ill. este,ha csak az egyikből evett.
2009. ápr. 29. 15:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Bezzeg itt hogy olvasgatom a temat, beindult a tejem, jol elaztam, de ha a mellszivoval probalom, semmi...

En az elejen hasznaltam a mellszivot (max 1 honapig). Azota sem tobbet. Idegesitett. Megmostam, osszepakoltam es elajandekoztam. Azota is szoptatok (7 honapos), igaz nem tudnek tejleado anya lenni. Annyi van pont, amennyi kell.

2009. júl. 3. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!