10 hónapos kisfiam miért kel föl 2x éjjel szopizni? Nektek is van hasonlógondotok? ötletek?
Figyelt kérdés
Volt egy időszak mondjuk 4 hónapos korig végigaludta, aztán fogzás környezetváltozás és 2szer fölkelt, majd áttért az éjjel egyszeri szopira 2 hete újra kétszer eszik, holott mostmár nemcsak anyatejet eszik kizárólagosan. ebédre kap mást is és ha kér reggelire is kap kenyeret vmivel. Este lefekvés előtti szopikor ha igényli pár napja adok tejpépet kb 60grammot megiszik de semmi változás. Nem jön a foga sem. Mit tegyek????2009. ápr. 28. 16:29
1/5 A kérdező kommentje:
az én kérdésemre miért nem válaszol senki...???
2009. ápr. 28. 17:08
2/5 anonim válasza:
Az én kisfiam 9 hós, kap reggelit, ebédet, uzsonnát és lefekvés előtt tejpépet, napközben pedig igény szerint cicire teszem. Mióta megszületett többször kel fel éjszakánként, és csak akkor alszik vissza ha cicire teszem. Ha jön a foga óránként sírva kel fel, ha nem jön akkor 3-4 szer kel fel egy éjszaka, de szerencsére ilyenkor a visszaaltatás csak 1-2 perc.Minden gyerek különböző, nincs két egyforma, szerintem a mieink ezt már igy szokták meg.
Próbáltam sírni hagyni, de ez nekem nem megy, úgyhogy rendszerint felkelek hozzá.:_)))
3/5 anonim válasza:
Nekem 15 hóa a kisebb és van hogy 4x kel fel éjjel szopizni, de rögtön vissza is alszik. Majd elmúlik sztem, mert a nagyobb gyerkőcöm is így volt, aztán most már 2 éves kora óta végigalussza az éjszakát.Úgyhogy én nem aggódom, majd kialakul a dolog ha nagyobb lesz.
4/5 anonim válasza:
Mi is voltunk így. 8 hónaposan, kétszer felriadt, egyszer 10 körül, akkor vissza tudtam altatni, aztán meg az éjszaka közepén, akkor már csak a cici nyugtatta meg. 1 hónapig tartott, nem tudom mi történt. Már én is gondolkodtam rajta, hogy lehet, hogy kár volt cicit adni neki, mert most már a cici miatt kel fel. Meg gondoltam arra is, hogy esetleg éhes, de nem akart többet enni. Aztán 1 hónap múlva abbahagyta. Ki tudja miért? Fog, rossz álom? Rájöttem, hogy az éhség sem, mert vannak napok, amikor semmit nem eszik, csak szopik, és mégis egész éjjel alszik. Bízz benne, hogy majd kinövi, nem tudok jobbat.
5/5 anonim válasza:
Otletem sajna nincs, mivel magunkon sem tudok segíteni. 3-4 honapos koráig mi is egész jol elvoltunk, aztán a fogzás alatt csak tejjel aludt vissza...ez így van azóta is, bármit probálok ki. Hát ha kell a tej, én inkább neki adom, után rogton visszaalszik. Pedig nem pici már a fiam, 13 honapos, tápszeres, napkozben mindent eszik, és mégis, éjszaka legalább 2x felkel és kéri...aztán alszik tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!