Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért van az a köztudatban,...

Miért van az a köztudatban, hogy van "rossz" vizes anyatej, ami nem táplálja a babát?

Figyelt kérdés

Az idősebb korosztálytól sorra ezt kapom meg, mert nem hízik a babám havi 1 kg-ot.

Biztos rossz a tejed.

Teljesen elkeseredtem, de itt a fórumokon, ill. a szoptatással kapcsolatos orvosi oldalakon azt olvasom, hogy NINCS rossz anyatej.

Akkor most mi a helyzet?

2009. ápr. 28. 12:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló nagyi. Tévedés. Nem volt rossz a tejem. a kérdés óta eltelt közel 4 év, fiam már 5 éves. 1,5 éves koráig szoptattam, nem lett kövér kisfiú, ő ilyen fajta, most 5 évesen 19kg. Azóta lecseréltük a gyerekorvost, védőnő is más és azóta született még két kisgyermekem. mindegyiknél lelassult a hízás egy idő után, a tejem átlátszó is volt, mégsem írt ki a gyerekorvos tápszert, eszében sem volt. kár, hogy nem olvastak utána rendesen a szoptatásnak és sarlatán orvos a menyének tápszert írt ki. de végülis a tápszer biznisz így működik. a gyerek meg nem kapja meg a legjobbat, az anyatejet, mert buta emberek hibásan döntöttek. biztos vagyok benne, hogy emiatt a stressz miatt kellett abbahagynia a menyének a szoptatást. én jó, hogy akkortájt nem hallgattam a sötét anyósra, mert az is csak okoskodni tudott.

5, 3, 1 éves gyerekek anyukája, aki csak szoptatta a gyerekeit..

2014. jan. 25. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!