Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehetséges, hogy ujbol elindul...

Lehetséges, hogy ujbol elinduljon a tejtermelésem?

Figyelt kérdés

Most mult 4honapos a kislányom,sajnos csak 2honapig tudtam ot szoptatni,és 2honapja már nem is csopogott semmi a mellembol.Most meg,pár napja érzem,hogy a melleim keményebbek,meg ma mikor szoláriumban voltam,néztem a mellem,és mintha száradt tej lett volna rajta.

Lehetséges ez?2honap után?

2011. szept. 22. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
szerintem a szoláriumozás nem tett jót neki.....
2011. szept. 22. 22:46
 2/4 A kérdező kommentje:
De nem a szoláriumban indult el,hanem pár napja,mikor még a szoli kozelében sem voltam.
2011. szept. 22. 22:58
 3/4 anonim ***** válasza:

ha még elfogadja a pici akkor nyugodtan próbálkozz a szopatással meg ha te szeretnéd akkor biztos hogy újra fog indulni, egy példa a harmadik, kislányunk már 4 hónapja nem szopizott mikor megszületett az unokatesója és erre ő is szopizni akart és tessék lássék szopizott is igaz hogy csak egy hétig kellett neki de hát ettől megnyugodott :D

tehát nekem 4 hónap után újr kezdett tejci termelődni

sok sikert hozzá

2011. szept. 22. 23:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Örökbefogadó anyák is eltudják indítani a tejtermelést, és tudnak szoptatni.

Ha akarsz, és a babád hajlandó akkor lehet, hogy sikerül.

2011. szept. 23. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!