Mikor fejjek? Már 7,5 hónapos a babám, tehát kialakult a tejtermelésem.
Szopizik reggel 7 óra fele, délután 4 óra fele és este 8 óra körül. Estére kevés neki a tej sajnos, sinlacot adok ezért, amiből 120-140 grammot megeszik, tehát éhes. De inkább tejet szeretnék adni neki.
Délben lenne gondolom ideális, de akkor nem fog kevesebb tej termelődni 4 órára? Tudom, a tej nagy része szopi közben termelődik, de ha 3 óra telik el két szopi között, akkor kevesebb a tejem, tudom.
Minél gyakrabban fejsz, annál több tejed lesz. Anyatejleadó vagyok, nálam működik, napi 2 liter tejem van, 3 óránként fejek, hasonló korú a babám, mint a tiéd.
A legtöbb tej egyébként éjszaka termelődik. Érdemes lenne felkelni éjjel kettőkor fejni, ha tényleg komolyan gondolod. Reggelre ismét telemenne a cicid.
Szia!!
Tényleg szoptasd a babád,vagy fejd te gyakran a melled.Én Laktoherb teát iszok,napi 2 csészével és rengeteg tejem lesz tőle.Próbáld ki!!
Köszi a válaszokat!
A laktoherbet iszom, napközben; este (szopi után) sört, 2%-ost. Plusz a urticat is szopogatom szorgalmasan. A görögszénamag borzasztó, helyette inkább a laktoherb...
Csak estére kevés a tejem, nappal nincs gond, szerencsére.
Éjjel kettőre nem fogom felhúzni a vekkert, mert arra szerintem nemcsak én ébrednék fel... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!