Meddig kell fejni? Honnan tudom, hogy elég?

Szerintem addig fejj, amíg úgy érzed, hogy már nincs benne több. Nagyon jó, hogy van bőségesen tejed! Most még természetes is, hogy több van, mint kell. Ilyenkor még nem állt be a kereslet-kínálat. Javaslom folytasd a fejést, tedd el tartalékba, de pár héten belül használd fel, mert több hónapos lefagyasztott tejet nem biztos, hogy meg fog inni a babád. (Orrfacsaró bűze van) A most lefejt tej jól jön majd a növekedési ugrásoknál. Olyankor ugyanis egyik napról a másikra többet kér a kicsi, és a szervezet csak egy-két nap után tudja követni a kicsi igényeit.
Sok kitartást a fejéshez, annyi tejet kívánok neked, amennyi kell (a túl sok se jó, egyik ismerősöm melléből szopi után patakokban folyt a tej...szegény), és jó babázást! Gratulálok a babához!
13 hós kislány anyukája

Minden szoptatás után NEM KELL fejni!
De nem árt, ha megtanulod, hogy hogyan kell, és amikor mégis szükséged lesz rá, akkor tudd, hogy hogyan kell.

Nekem is rengeteg tejem volt, annyi hogy fájt is. A kórházban hideg vízzel borogattam, hogy kicsit apadjon. Teljesen sosem fejtem le, mert akkor annál több termelődik.
Mindig csak annyit fejtem, hogy ne feszüljön. A szükséges mennyiség beállt. Most 5 hónapos, és még mindig csak szopizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!