Hogy működik a szaporító fejés? Azt tudom, hogy 7-7-5-5-3-3-1-1 percig kell fejni. De mikor várható eredmény?
Én is ezzel a módszerrel szaporítottam. Én elejében 3 óránként fejtem, intenzitással. Azt a 32 percet folyamatosan fejd, felváltva a cicidet.
Kitartás, az első pár fejésnél ne várj változást, azzal csak ingert fejtesz ki, hogy neked több tejcsi kell, és idő kell míg a szervezeted el kezd dolgozni.
Igyál mellette valamilyen tejszaporító teát, de összesen a levesen kívül napi 3-4l folyadékot. Nagyon fontos. Ha nem iszol eleget, ne várd, hogy több tejcsi legyen.
Ezzel a horror fejéssel meg kitartás, hidd el neked is sikerülni fog, sikerülnie kell!!!
Gyakori szoptatás/fejés ideális esetben kb. 2-3 nap alatt eredményez több tejet. Ennyi idő kell a szervezetnek, amíg veszi a jelzést, hogy több tej kell.
Semmiképp ne azt várd, hogy egyik alkalomról a másikra több lesz, sőt! Az első szakaszban, mivel többször fejsz, egyszerre biztosan kevesebb fog kijönni. De ha minden jól megy, lassan láthatod, hogy egyre többet tudsz majd fejni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!