Van tejem, de viszont nem tudom fejni kézi fejővel. Mit tegyek? Kell fejni egyáltalán? Kb 3-4 óránként eszik, felváltva a mellekből.
Nem rossz dolog, ha fejed, mert így több tej tud termelődni, amire később a kicsidnek szüksége lesz.
Gondold át, hogy miért nem tudod lefejni a kézi szívóval!?
Nekem az első nap olyan kő kemény volt mind a kettő, hogy szabály szerűen üvöltöttem és bömböltem, de megcsináltam. Igaz, segítséggel!
Azóta hamar megindul, ha fejem és taktikázom, hogy jobb a tej folyása szerint. Hol kap jó vákuumot :)))
Van kézi és elektromos szívóm is, de a kézit jobban szeretem.
Ha van elég,akkor nem muszáj,csak praktikus lehet,mert mondjuk más is meg tudja etetni,ha el kell menned.
Sajnos ez az én babámnál nem működött,hiába fejtem állandóan,vért izzadva,nem itta meg később:(
attól függ, mi a célod. a fejéssel el tudod érni a lehető legtöbb tejtermelést. ez jó lehet tejleadáskor, vagy elraktározni mélyhűtőbe.
nekem az volt a célom, hogy beálljon a tejtermelés a babám igényéhez. ehhez csak a baba jelzéseivel törődj, annyiszor tedd mellre, ahányszor kéri.
fejni csak akkor fejek, ha kezd csomósodni a tej a mellemben, mellgyulladást elkerülés végett.
(fili)
Nem írtad mekkora a baba.
[link] itt az anyatej kézzel történő fejése van leírva.
Nekünk egy napi próbálkozás után sikerült a fogást meggtalálni és beindult. 2-3 hónapos kora után viszont ha beállt a kereslet kínálat már nem kell fejni, csak ha az elválasztásra akarsz a főzelékekbe eltenni.
Ezek a motoros kütyük nem voltak régen sem mégis megoldották anyáink a fejést.
Sokaknak beödémásodik a szívóktól a melle.
A kézzel fejésnél jó stimuláció az érintés,tapintás, csodákat tesz. Remélem sikerül neked is drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!