Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Két ciciből szoptatok felváltv...

Két ciciből szoptatok felváltva, utána le kell fejnem mind a kettőt?

Figyelt kérdés
Eddig egy ciciből szoptatam, de már nem lakik jól belőle a babám! Meg azt is javasolták, hogy két ciciből kell szoptatni. Csak félek ha etetés után lefejem mind a kettőt nem lesz benne 2-3 óra múlva annyi, hogy jóllakjon!
2009. ápr. 28. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:

fejd le, mert úgy fog szaporodni a tejed! amit lefejtél azt a következő szoptatás után odaadhatod neki, ha nem lenne elég

a fejés eredményeképpen remélhetőleg hamarosan már lesz elég tejed egy ciciből is

sok sikert

2009. ápr. 28. 13:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Kisfiam 3 és fél hónapos és több mint 8 kiló.Csak szoptatok,és sosem fejtem.Az elsöszülöttemmel lányommal is igy volt,szerintem ha babóka 6 óránként kiszívja rendesen,semmi szügség a fejésre,bár lehet hogy tévedek. üdv....jó babázást
2009. ápr. 28. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja,és én is néha odaadom neki mindkettöt,ha érzem hogy nem lakott jól,azért hogy 3 óra mulva nem lesz ne aggodj,,,nahiszen éppen erröl van szó,minnél többet szívja a baba annál jobban telik,ezért kell fejni is akkor,nem?....:-)
2009. ápr. 28. 14:44
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem ha pl a jobból kezd el enni és utána átteszed a balra akkor csak a jobbat fejd le,és legközelebb a ballal kezd etetni. Én legalábbis így csinálom,védőnő,doki tanácsára. (lehet,hogy csak pár ml jön majd,de ha nem jön semmi akkor is próbáld,mert a stimulálástól is több tej termelésre serkenti a melled)
2009. ápr. 29. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!