Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kell-e fejni a mellet, hogy...

Kell-e fejni a mellet, hogy több tej termelődjön?

Figyelt kérdés
2006. okt. 27. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:
98%

Még ha üres is a cici: 7-7 perc, 5-5 perc , 3-3-perces fejés. Ezek ugye két cicire vonatkoznak, de ha csak az egyikből szoptatunk, gondolom, a másikra szánt idő lehet szünet is. A stimuláció a lényege.

Ezt nem próbáltam még ilyen formában, ha bárkinek van tapasztalata ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, írja bátran, engem is érdekel. A fiamat szoptattam ugyan fél évig, de soha nem volt elég neki a tejem, így most a másodikra próbálok én is összeszedni minden infót!

2006. okt. 27. 15:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak akkor, ha a baba valamilyen ok miatt átmenetileg nem szophat, hogy fejéssel fenntartsuk a tejtermelést (ekkor legalább 3 óránként), vagy akkor ha növelni kívánjuk a tejtermelést, de akkor is leghatékonyabb a gyakori szoptatás, és csak emellett a fejés.

Ha van elég tej, jól szopik a baba, akkor nem kell fejni.

2007. febr. 8. 15:28
 3/3 anonim válasza:
100%
Az en kisfiam harom honapos , de meg eddig nem fejtem ki sem utanna sem a ket szopizas kozt.Amikor keri akkor adok neki sosem tartunk programot.Meg eddig bevalt.
2007. máj. 29. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!