Sokaknak sikerül a tejszaporítás. Hogy csináljátok?
Sokan eskusznek a tejszaporito fejesre, naponta 1-2szer:7 percig az egyik melled fejed, majd a masikat fejed 7 percig, majd ismetled 5,3 es 1 perccel. Ehhez aztan kitartas kell, de valoban segit. En 3 napig csinaltam, es ereztem a +hatasat (nem csak a fejes utani lila, fajo mellbimbokat...)
En amugy szedtem Urtica Urens 5CH, ami segitett. Ezen kivul tejszaporito meg az ugyszinten homeopatias Ricinus Communis 5 CH.
Én csak az elején fejtem, mert kevés volt a tejem hiába ittam a Laktoherb teát. Olvastam az egyik patika újságban a Naturlandos FITOLAC teáról azt kipróbáltam+ ittam (és iszok mai napig) alkoholmentes sört mert valaki erre esküszik és hál isten megjött rendesen a tejem 2 hét után.
A pici babám most 2 hónapos és 6830gr, igaz nagy súllyal is született 4400gr-al,de minden héten 25-30 gr-at hízik:)
Üdv 2 hós anyuka
Előző vagyok, rosszul írtam az előbb 25-30 dkg-at hízik hetente a babám.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!