Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Jön ki a kaja? Most ez miért...

Jön ki a kaja? Most ez miért lehet?

Figyelt kérdés

Beba HA 1-t tápszert írt fel először a gyerekorvos kiegészítésnek, attól sugárban jött ki a kaja. Jelenleg a Milumi Ha Strat Optimat fogyasztunk, de ettől is jön ki belőle. Igaz, nem olyan mértékben, mint a Bebatól.

Nem értem, hogy mitől lehet. 20 percig büfiztetjük a babánkat, akkor rendesen olyanokat büfög, hogy egy felnőtt megirigyeli.

Ennyire túl enné magát, hogy még kaja után 1-2 órával is jókora (majdnem tenyér nagyságú) adagok kijönnek belőle?

Anyatejes és tápszeres is egyben.

2011. szept. 13. 09:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Refluxos a babád, vagy ezt kizárta a gyermekorvos?
2011. szept. 13. 09:15
 2/7 A kérdező kommentje:

Annyit mondott, hogy emeljük meg az ágyat a fekvő részénél.

Megtettük, de a lányunk addig tornázik és szenved, amíg a sík felületre le nem jut.

6 hetesen hagyta abba a szopást, ezért fejnem kell neki és így minden étkezésnél azt kiegészíteni tápszerrel.

Amíg szopott semmi gond nem volt, mert nem jött vissza neki, de mióta a Bebaval próbálkoztunk, nem volt megállás.

És most is jön belőle ki ...

2011. szept. 13. 09:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Ultrahangos gyomorszáj vizsgálatot kellene kérned, mert ez nem normális, hiszen megfulladhat a baba a hányadéktól.Ha kizárt a reflux, akkor a tápszertől van, nehezen emészti meg. Próbálj tapasztalt anyukáktól segítséget kérni, hogy a megfelelő tápszert megtaláld.
2011. szept. 13. 09:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Hasi uh-n voltunk szülés után 1 hónappal, ott nem találtak semmi gondot, minden rendben volt.
2011. szept. 13. 09:44
 5/7 anonim ***** válasza:

(fili)

Amíg szopott addig is így bukott?

2011. szept. 13. 10:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem eszik túl sokat egyszerre? Az én babám szopott, de irtó gyorsan és sokáig, és fekve sugárban jött vissza belőle. Más baja nem volt. Mindig előke lógott a nyakában és kb. napi 4* öltöztettem át. Még 8 hónaposan is bukott vissza, pedig akkor már főtt ételt is evett. Állítólag 1 éves kor körül záródik a nyelőcső normálisan.
2011. szept. 13. 11:59
 7/7 A kérdező kommentje:

Amíg szopott nem bukott egyáltalán.

Csak akkor, ha nem nyelte le az utolsó falatot vagy ha túl sok volt neki.

Mivel abbahagyta a szopást és fejnem kell neki + kiegészíteni így sajnos a tápszer miatt elkezdett bukós baba lenni. Csak azt nem tudom, hogy a mostani Milumi tápszer, ami bevált, abból kérjek -e AR-set vagy csak túl sok volt neki és mohó volt?

2011. szept. 13. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!