Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akinek a babája átalussza az...

Akinek a babája átalussza az éjszakát, annak hogy birja ki a melle reggelig?

Figyelt kérdés
Az én babám még éjjel ébred egyszer, általában 2 óra körul, de ha csak 4 órakor ébred, a melleim már szét akarnak durranni.
2009. ápr. 22. 13:19
 1/10 anonim ***** válasza:

Fejd le a felesleget, tedd el a fagyasztóba, vagy add el, sokan a talpad megcsókolnák, ha kapnának tőled tejet a babájuknak.

Mi sem kaptunk anno :(( Szegénykém tápszeren nőtt fel.

2009. ápr. 22. 13:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is tápszeres 4 hónapos kora óta.. de (sajnos) én sosem éreztem, milyen is az mikor szét akar durranni az ember melle. Szerintem is le kéne fejned és elrakni. Szoktál (illetve tudsz) fejni?
2009. ápr. 22. 13:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én eleve úgy fekszem le, hogy teljesen kifejem mindkét mellem. Éjjel ha ébred, akkor meg megetetem, s a másikat lefejem. A lefejt anyatej egy tápszeres babának megy, már 3,5 hónapja :-)

Vagy állítsd be az órád, kelj fel, s fejd le az egyiket, s ha kel a baba, a másikból bármikor meg tudod etetni. Én így csináltam korábban, s amikor átaludta, akkor is keltem éjjel fejni.

2009. ápr. 22. 13:26
 4/10 A kérdező kommentje:
Szoktam fejni, de csak reggelente, mert akkor szokott ennyire megtelni. Amit lefejek, az megy a fagyasztóba. Szívesen le is adnám, de külföldön élek, és itt még a szoptatás sem nagyon divat sajnos....
2009. ápr. 22. 13:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Én sose fejtem éjszaka, pedig volt jó párszor ez a szétdurranós érzésem. Kb 1 hét alatt megszokta a mellem, hogy éjszaka nincs kaja, azóta már nem fáj. A babám 6 hetes kora óta átalussza az éjszakát (este 9-től reggel 8-ig), most 4 hónapos.

Bár abban az egy hétben nem hagytam tovább aludni a babámat reggel 6-nál. Addig bírtam...

Nem volt egyszer se begyulladva a mellem. Azért ha nagyon nagyon fáj a melled, fejd le, nehogy begyulladjon!

2009. ápr. 22. 13:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is lefejem mielőtt lefekszem, de csak 3 órát bírok aludni így is, aztán kelek fejni. Sajnos óra nélkül is felébredek, pontban negyed kettőkor. Addigra a melleim kétszer akkorák lesznek, mint üresen. A babám negyed 4kor kel, megetetem, majd utána megint fejek. Eléggé strapás így, de máshogy nem tudok aludni, teli cicivel kivet az ágy.
2009. ápr. 22. 13:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Ugy birta ki a mellem reggelig, hogy elazott az agy, torolkozoket tettem a melleim ala. Persze hogy fejtem en is, de annyi volt, hogy folyt ki. Ahogy tudtam tettem mellre a kicsit.

Ahogy tudod tedd mellre a kicsidet, hogy szabaditson meg a durrano melltol, es nem tudom geppel fejsz-e azzal konnyebb lehet es gyorsabb is, szerintem amikor csak tudsz fejjel, nehogy begyulladjal.

Mennyi idos a babad?

2009. ápr. 22. 13:45
 8/10 A kérdező kommentje:
10 hetes. Van, hogy nekem is ázik az ágy, mert lusta vagyok fejni.
2009. ápr. 22. 14:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én éjszaka inkább egyszer felveszem a babát és mellre teszem. Szerencsére közreműködik:-)

Nem merem átaludni az éjszakát, mert félek, hogy csökkenne a tejem, ha azt az információt kapja a mellem, hogy nincs kereslet olyan hosszú ideig.

2009. ápr. 23. 09:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Egy idő után beáll magától, és nem fog éjjel arra ébredni, hogy nagyon tele van a melled. Legalábbis nekem 2 hét után megszokta, hogy csak este 8-kor van szopi, és reggel 6 óra a következő. Igaz, hogy én éjjel nem fejtem, mert akkor persze, hogy mégjobban termelődik. 8 hónaposak vagyunk, és még háromszor szopizunk napközben.

Kitartást és jó szoptatást!

2009. ápr. 23. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.