Melyik állítás igaz? Hosszú szoptatás téma
A hosszan szoptatott gyerek nem lesz beteg
ritkán lesz beteg
rövidebb ideig tart ,és enyhe lefolyású
Saját tapasztalatokat várok
Az nem igaz, hogy sosem lesznek betegek, ennyire azért a Természet sem lehet tökéletes. De nem is kell, hogy az legyen.
Az viszont nagy átlagra vetítve igaz, hogy ritkábban betegek és/vagy enyhébb a lefolyás. De, ez nem azt jelenti, hogy mindenkinél így van! Lásd a többi választ.
(Én 40 hónapig szoptattam és ránk abszolút igaz, amit a statisztika lehozott.)
És igen, az, hogy egy gyerek mennyire "beteges", nagyon sok dologtól függ. Az anyatej nagyon fontos segítség az egészségnek (egész végig, amíg a gyerek szopik), de csak egyetlen tényező a sok közül. Ne ez döntse el, hogy ki meddig szoptat vagy egyáltalán akar-e...
21 hós a lányomés még szopik!
4-esével jöttek végig a fogai, minden 4-es garnitúra kibújása előtt 1 hónappal beteg volt!Szóval eddig 4* életében!
De akkor nagyon!2 hónaposan volt valami felsőlégúti vírusos (az egész család beteg volt) 3 hósan jött az első 4 foga :)
8 hónaposan 3 napos láza volt utána 9 hósan jöttek a fogak!
11 hósan tűszős mandula gyulladása volt 12 hósan kibújt a 4 rágófoga!
14 hósan influenzás volt (pedig a családban senkin nem jött elő) 15 hósan kint volt a 4 szemfoga!
Most a nyáron jöttünk rá a dokinővel hogy mindeg szinte napra pontosan egy hónap votl a betegségek és a fogak között!
Szóval nem tudom ez soknak vagy kevésnek számít-e!
6 hónapi kizárólag anyatjet kapott, és 21 hós létére van hogy még 3* kéri egy nap!
Ha van valami járvány, a szoptatott babák ugyanúgy elkapják ezek szerint.
Igaza van mondjuk Stefinek abban, hogy ne ez döntsön, ha valaki sokáig akar szoptatni, tegye.
Kedves utolsó.
Van cumija a babádnak?
Csak az afta miatt kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!