Ha többször szoptatok tényleg több tejem lesz?
Figyelt kérdés
Kevesebb a tejem, mint kellene a babámnak. Ha 3 óránként mindkét mellre ráteszem, több tejem lesz? Vagy így is kevés lesz neki?
Eddig elég volt, 3 napja kevesebb. Szedem a More Milket. Kisfiam 8 hetes.
2009. ápr. 22. 10:32
1/3 anonim válasza:
A More Milkből mennyit szedsz?
Én először 3x2 szemet szedtem, az nem használt, aztán 4x2-re váltottam, az már ütött.
Pedig annyit elvileg nem is lehetne szedni, de nekem semmi bajom nem lett tőle, a tejet viszont beindította.
2/3 anonim válasza:
Szia!Ha többször ráteszed cicire tuti a hatás.Nekem bejött,bár mellette ittam a mecsek teát,a tejserkentőt.De azért ne vidd tulzásba a homeós bogyót,mert lehet hogy neked nem lesz bajod az előirtnál nagyobb adagtól,de minden amit eszel átmegy a tejbe is.Jobb az óvatosság.Sok sok folyadék az is segíti a tejtermelést.
3/3 anonim válasza:
Szia.
Tedd mellre,serkenti a tejtermelés és megpróbálhatsz fejni is.
Fogyassz bőven folyadékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!