Létezik-e, hogy nem lesz több tejem akkor sem, ha igény szerint többször szoptatok és fejek?
szia! jol csinalod, ne add fel! az en szervezetemnek minimum 4-5 nap kell, hogy tudja kovetni a fiam fejlodesi ugrasait. En is igeny szerint szoptatok, nekunk is voltak nehezebb idoszakaink. O most 5 honapos, de meg mindig csak anyatejet kap. Olvasd el ezt az oldalt, ha meg nem ismered:
lll.hu
vagy homeo, vagy more milk.ne szedj össze mindent, én a more milk mellett maradnék csak nagy adagban 4 szer kettessével 3 napig.meg sok folyadék, de ne laktoherb.
s szerintem igen sajnos létezik h a tej fogyni fog bármit is teszel
A More Milket nem szabad más adagolásban szedni, mint ami rá van írva. 80kg alatt napi 4x1, a felett 3x2.
És tényleg, ne szedj homeót és more milket együtt,mert az ellenkezőjét éred el. Mint mindenhez, ehhez is idő kell. Türelem, pár napig nem eszik annyit a babád, attól nem lesz baja. Nem éhezik. Akkor éhezik, ha egyáltalán nincs tejed. De nem ez van. Ilyenkor jön jó, a korábban eltett lefejt tej.
Honnan tudod, hogy mennyit szopizik? Mérlegeled? Minden szopinál? Szerintem ne tedd, mert az is stresszel.
Engem a védőnő "szoktatott" le róla. Felesleges naponta többször mérni.
Vagy fejsz? A fejés azért nem annyira hatásos, mint a szopi(jó az is és idővel hozzászokik a mell/agy is, de azért ha lehet akkor inkább szopi).
Sok sikert hozzá és tényleg, nyugi, nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!