Sz@r anya vagyok, ha abbahagyom a szoptatást?
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 09-08 15:09
Hogy választottad el a babádat?
Nálunk már csak reggel és este v
15,09 válaszoló vagyok, előző kérdezőnek válaszolnék.
9 hónaposan elkezdtem tápszert is adni a babámnak. Ekkor még napközben szopizott 3-4 alkalommal és éjjel is 2-szer.
Először elvettem az egyik éjjeli szopit, helyette tea és előtte persze bőséges vacsora. Aztán a második éjjeli szopit. Ezután a nappali szopikat, mindig egyre több kanalas kaját fogadott el szerencsére.
Végül maradt a reggel-délben-este szopi. Elvettem a délit is, helyette tápszer, majd reggelit, majd estit a legvégén. Ez az egész 1,5 hónapig tartott.
Szinte észre sem vette, hogy néha elveszek egy szopit.
A cumisüvegnek először nem örült, szívószállal itta a tápszert, de csak 1-2 hétig, utána elfogadta cumisüvegből is.
Most 3-szor kap tápszert (reggel-délben-este), közben vannak kanalas kaják is (4-szer). Sokat eszik, jó evő baba. Éjjel már csak egyszer ébred, olyankor teát kap. Nappal csak vizet iszik.
Most nem cicin altatom már, hanem melléfekvős módszerrel, simogatom közben, hozzábújok nagykifli-kiskiflizünk, énekelek neki halkan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!