Hogy van újabban a glutén bevezetése?
itt írnak erről is, meg az egész ajánlásról is.
Ajánlom a harmadik színeset (meddig elég az anyatej) letölteni.
Mindenki mást mond, a védőnők sem egyeznek ebben.
Nekem azt mondta, hogy vezessem be a 6. hónapig, és a gyerekdoki is ezt mondta.
Máshol már a 4. hónaptól ajánlják, a kizárólag szoptatást vallók pedig csak a 6. hónap után ajánlják.
Ahogy nézegettem az átlag az, hogy 4-7 hónap között kell bevezetni a glutént.
Tudom most nem lettél okosabb, sokféle variációt hallottam én is.
Én végül 5,5 hónaposan vezettem be a lányomnál babakeksszel, de ő félig tápszeres volt már.
Az így igaz, ahogy az egyik válaszoló írta. Minden védőnő mást fog mondani. Pl. a mi védőnőnk nem szólt semmit, én kérdeztem rá, mert babavilágtól hívtak fel, hogy a glutén bevezetése lenne a téma, s elvállaljuk-e.
hát mondtam, hogy az én fiam még nem evett babakekszet, védőnő mivel semmit nem mondott, akkor 6,5 hónapos volt a babám, így rákérdeztem.
Mondta, hogy lehet, s ma kapott először, 7 hónapos múlt 30.-án.
Amúgy a szomszédnak (2 héttel idősebb a babája) u.ez a v.nő azt ajánlotta, mondjuk ők tápszeresek, hogy 4 hónaptól kapjon a baba.
Az ismerősöm, aki szintén ott végzett ahol a védőnőm, onnan tudom, hogy mind3-an egy suliba jártunk Főiskolán, csak én nem védőnő vagyok.
Az meg azt mondta, ők nem háztartási kekszet ajánlanak, mint a védőnőm, hanem fosvovit kekszet, amit álltólag DM-ben, Tescoban lehet kapni, de én pl. a DM-ben nem láttam, megkérdeztem, s nem tartanak olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!