Akik 9-12 hónapos babájuknak nem adnak vizet, csak szoptatnak?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy ez hogy zajlik. Pl. nyáron, hóségben elmentek valahová, a gyerek szomjas, akkor gyorsan megszoptatjátok ott, ahol éppen vagytok? Vagy ha elmentek egy étterembe, és a gyereket megetettétek, akkor ott?
Tényleg érdekel, hogy ez hogy zajlik.
Én adtam vizet a gyerekemnek, ezért nem tudom.
Félreértéesek elkerülése végett, nem akarok vitát nyitni arról, hogy káros-e a víz, csak az érdekel, hogy hogy lehet ezt megoldani.
2011. aug. 23. 19:18
11/12 TKI Ibolya válasza:
Szia! Elfelejtettem írni hogy a második babám nekem is csak szopizott.Úgy oldottam meg hogy játszótéren például elvonultam egy csendesebb helyre.Mert van a legnagyobb lányom és őt csak nem rángathattam haza a játszótérről 5 perc után ha a pici szomjas lett.Most a harmadik babámat is szopiztattam már sok helyen de ő a középsővel ellentétben elfogadja a vizet.A játszón például letakartam a picit egy pelussal senkinek fel sem tűnt hogy mi mit csinálunk.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Így már érthető.
A 11:15 válaszolónak: kifejezetten jeleztem a kérdésben, hogy nem érdekelnek olyan véleményk, hogy káros-e a víz, vagy nem káros.A Csak szerettem volna tudni, hogy hogy megy ez.
2011. aug. 24. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!