Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha már egyszer elapadt az...

Ha már egyszer elapadt az anyatejem lehet e még ha gyakran mellre teszem a babát?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 12:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag a szoptatás befejezésétől 40 napig vissza lehet hozni a tejtermelést. Nézd meg az LLL honlapját, vagy hívj fel egy ottani tanácsadót, ők jobban tudnak tanácsot adni!
2009. ápr. 16. 12:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen megér egy próbát!sok folyadék,fehérjeds táplálkozás,Urtica urens ch5 3x5 golyó.3-4 napon belül észlelned kell a változást!Én egy virus miatt sem enni,sem inni nem tudtam 4 napig,a kisfiam viszont egyik tápszert sem fogadta el fél évesen csak teázott,főzelékezett napokig,és az előbb leirtaknak köszönhetöen ismét volt tejem még 7 hónapig!KITARTÁs!!!
2009. ápr. 16. 13:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is eltünt a tejcsi egik napról a másikra, kikészültem teljesen, és elhatároztam, nem adom fel. Három óránként cicre tettem, (5 és fél hónapos volt), igaz üvöltött mert nem volt benne semmi, de rátettem mindig újból és újból, hogy szívja, és közte fejtem, még ha nem is jöztt semmi. Tea-kecskerutafű - , urtica urens és ricinus communis 5ch, foladék, 2 nap múlva úgyanúgy volt.

Rá kell szánni az időt, és visszajönn.

Bízz magadban és a babádban.:)))

2009. ápr. 16. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!