Laricol teát adhatok 1 hónapos kisbabámnak amikor ordít, hogy éhes, de még van egy óra az esti evészetig? Hasfájós is
(fili)
Nem vagyok senkinél okosabb. Annak ellenére, hogy szakmabeli vagyok inkább javasoltam a szopis oldalakat és a tanácsadót. Ezek szerint te tudod jobban, hogy kell-e itatni pluszban a babát. Biztos a mi babánk már nagyon beteg mert nem kapott más folyadékot. Az altatásra az előttem íróval egyet értve írtam, hogy jobb a korábbi időpont. De ha a növekvő babád erre szoktatod az a te dolgod. Mi azért fürdetünk 7-kor mert iskolás korában is 8 után alvás van, és erre áll be születésétől a "napirend" amiről írtál.
Te kérdeztél én meg megpróbáltam segíteni. A hangnemed meg eléggé érdekes.
Szia Kérdező!
Én egyetértek veled, sok mindenben. Az első gyerekemet igény szerint szoptattam, az lett a vége, hogy nappal 6 órát aludt, éjjel pedig másfél óránként éhesen felsírt.
A másodiknál nem hagytam magam, és igenis az órához igazítottam az etetéseket. Szerencsére nem volt gond, mert magától is 3 óránként ébredt, de ha hamarabb, akkor vizet adtam neki. Igen, egészen kicsi korától.
A fürdetés nálunk is este 9-kor volt/van, egyszerűen már korábban is így éltünk a férjemmel, későn fekvő, "későn" (amennyire most a két kicsivel lehet) kelő típusok vagyunk.
Két gyerek utáni tapasztalatom az, hogy nagyon helyes, hogy legalább egy kicsit odafigyelsz arra, hogy mi a Te és a család igénye a kisbabával szemben.
Természetesen féltő gondoskodással, óvó szeretettel.. de azt hiszem, ezzel nálad nincs gond.
További minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!