Hogy lehet megkülönböztetni, hogy szopik-e vagy csak cumizik a cicin a babám?
2 hetesen meg pici, hogy bealljon egy rend. Ha igeny szerint szoptatod, akkor normalis, hogy neha 2, neha 3 orat nir ki. Az en 4 hosom is igy van neha. Sokmindentol fugg, hogy mikor ehezik meg ujra. Pl ez a nagy meleg is..
Ha hallod hogy nyel, akkor szopik. En mindig ezt figyelem.
Szia! Az én kislányom szerdán lesz hetes, és mától bevezettem, hogy lefejt tejet adok neki szoptatások között, illetve minden második szoptatás alkalmával. Az én idegrendszerem és mellbimbóim is meg vannak gyepálva rendesen, nekem is egy-másfél órát is elnyaralgat a mellemen a Kincsem, de nem akarok kiborulni, így legalább látom, hogy mennyit eszik minden második szopással. Ha így lakatom jól, azonnal elernyed és elalszik, még büfizni is csak álmában szokott ezzel a módszerrel. Valószínűleg még nincs elég tejem, de ezzel a fejéssem szeretném eröltetni, hogy minél hamarabb beálljon. Addig a kishercegnő is megerősödik, a sok tejet hamarabb ki fogja tudni szopcsizni, mint most a keveset!
Kitartást magunknak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!