Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha csak cumizik a cicin azzal...

Ha csak cumizik a cicin azzal is serkenti a tejtermelést?

Figyelt kérdés
van, hogy csak komfort szopizik, én meg hagyom.
2011. márc. 9. 17:23
 1/5 anonim válasza:
Ez a kérdés érdekelne engem is nagyon. Szombaton született a babám, szopikázik,próbálkozik, küzd, de a tejcsi nemigen indult meg. Mitévő legyek?
2011. márc. 9. 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen! :) Kell egy kis idő mire megtanulják rendesen, hatékonyan szívni a cicit. Az én kisfiam is cicibajnok volt, 1-2 hónaposan gyakran 1 óra hosszat, vagy még tovább cicizett. A védőnő mondta, hogy arra figyeljek nehogy kiáztassa a bimbóm, mert egyrészt fájdalmas másrészt begyulladhat. De a cicim nagyon hozzászokott az igénybevételhez. 27 hónapig szoptattam a babám.
2011. márc. 9. 17:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Én babám is sokáig komfort szopizott és mégis lett mindig tejem. Volt hogy másfél órát hagytam szopizni. Most fél óra alatt végez, de van, hogy kell egy kis megnyugtatás és akkor is jön cicire, akkor 10 perc és bealszik rajta.
2011. márc. 9. 17:45
 4/5 xStefix ***** válasza:

Igen!

De nem direkte maga a cumizás, hanem az, hogy közben időnként újra meg újra megindul a tejleadás.

Ahhoz, hogy több tej legyen, minél több reflex ill. mellkiürítés szükséges.

2011. márc. 9. 19:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves első, csak tedd továbbra is nagyyon gyakran mellre, akár óránként is. ez nálam bevált, beindult és beállt a tejtermelés, kereslet - kínálat alapján.

bár hozzátenném, hogy 2 hétig sírva szoptattam, mert annyira érzékeny volt a bal mellem,azóta viszont 4 hónapja probléma nélkül szoptatok igény szerint, de már jóval ritkábban, kb 4 óránként.

ja és 10 perc alatt végez...

2011. márc. 9. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!