Most hallottam, hogy a sör serkenti a tejtermelést, igaz ez?
Figyelt kérdés
Alkoholmenteset vettem (alkoholt nem szabad a szoptatás ideje alatt inni), mennyit kell meginni belőle naponta , hogy érezhető legyen a hatása? S milyen gyorsan jön el a hatása?2008. júl. 30. 10:32
1/11 anonim válasza:
Szerintem, tényleg hatásos, én iszom és bőven van tejem. Napi 1 dobozosat iszom meg apránként. Aznap, de legkésőbb másnap a hatása már érezhető.
2/11 anonim válasza:
Én meg szoktam inni néha este 1-1 poháralkoholos sört is,mivel a lányom átalussza az éjszakákat.Az alkoholmentesnek borzalmas íze van...szerintem.
Nem vettem észre,hogy több tejem lenne.
3/11 anonim válasza:
Én nem alkoholmentest ittam, hanem néhanapján kb két deci sima sört (nagymamáim, meg anyukám szerint is jó, meg több barátnőm is mondta), tényleg több tejet csinált. Sőt, amikor hazajöttem a kórházból, még nem indult meg a tejem, rögtön rohant mindenki sörért. Na attól be is indult.
5/11 anonim válasza:
szia!Nekem még a hideg víztől is volt tejem.A sört nem probáltam hiszen sokan ajánlották mindig az volt bennem,hogy alkohol és kiválasztódik az anyatejben.Az a lényeg,hogy sok folyadékot igyál.
6/11 anonim válasza:
Nyugodtan ihatsz sima sört is egy pohárral, nem árt se neked se a babának. Nekem még a védőnő is azt mondta, hogy ennyit lehet. Amikor megiszom a sört én azonnal szinte azonnal érzem a bizsergést a cicimbe és kezdek csöpögni. Szerintem próbáld meg, mindenkinek máshogy hat, de ártani nem árt, de csak ha szereted, ha nem szereted ne erőltesd, mert akkor biztos nem lesz jó.
7/11 anonim válasza:
Szi!Én menteset iszom,sztem meg lehet szokni az ízét nem rossz.Egy dobozos lecsúszik és sztem segít is.Amúgy nem az alkohol segít hanem a komló és árpa,de én biztos nem innék alkoholosat semmi pénzért.Próbáld ki de nekem is kellett vagy két dobozzal meginni mire beindította jobban:)
8/11 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő, hogy csak azoknak hatásos, akiknek alacsony a vércukruk. a barna sör a hatásosabb, nálunk van olyan, hogy Vitamal, alkoholmentes persze, azt is ajánlották.
9/11 anonim válasza:
Ja, tényleg, a barnasör a legjobb állítólag (mondjuk én azt nem szeretem). De csak akkor idd, ha szereted.
10/11 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán ne igyál alkoholos sört!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!