A rántott leves tényleg serkenti a tejtermelést? Adjatok nekem recepteket legyetek szívesek, mert én még nem csináltam ilyet:-).
Szia
Pl tojásleves ,én imádom....habár nekem nem tűnt fel,hogy a rántott levesektől vagy éppen tejserkentő teáktól,alkohol mentes sörtől stb több tejem lett volna.
Sűrűn szoptattam a babámat és úgy volt több tejem.
Előző vagyok, ezt találtam.
Hozzávalók:
* kevés olaj
* liszt
* köménymag
* só
* bors
* pirospaprika
* ételízesítő
* víz
* petrezselyemzöld
Elkészítés
Az olajból és a lisztből rántást készítünk, beleszórjuk a köménymagot, pirospaprikát, és rögtön felöntjük vízzel. Megfűszerezzük, forraljuk.
A végén lehet bele önteni felvert tojást. (így már tojásleves)
Szia!
Én próbáltam valóban több volt a tejci, de igazán amitől nagyon beindult az a zabtej.
Receptbe ezt találtam,de a bioboltba készen is kapható.
Zabtej házilag:
Hozzávalók:bio zab,víz (tisztított),turmixgép (nagy teljesítményű)
Elkészítés:A zabot két napig áztatom tiszta vízben. Utána megmosom, és a turmixgépbe öntöm. Felöntöm vízzel (addig, hogy ellepje). Jól összeturmixolom. Utána egy gézen vagy gézzsákban leszűröm. Kész is a zabtej!
Szia!
Én úgy szoktam venni. Bioboltba, vagy nagyobb áruházakban is van. Az van rá írva: Zabital.
Nekem segített a sima szoptatós tea is. Még vigyáznom is kellett, mikor iszom(pl este nem), mert érezhetően sok lett tőle a tejem.
Nekem a DM-e Alnatura vált be legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!