Nincs elég tejem, merjem hordani tejgyűjtő állomásról?
Én 16 hónapig voltam anyatejleadó.
Szigorúan bevizsgálják a leadott tejeket.
Ha kaphazsz nyugodan!
De szerintem csak indokolt esetben kaphattok.
(Koraszülött,beteg stb...)
Nem szeretnél inkább te több tejet adni neki?
Gondolom, költői a kérdés. :)
Szerinted vajon miért nem sikerül?
Értelek, akkor gondolom minden lehetőséget végigzongoráztál: gyakrabb fejés, tejserkentők, szoptanít készülék és egyebek. Sajnálom. :(
De ha lenne neki így is anyatej, az szuper, én biztosan azt adnám neki!
Sziasztok!
Az én kisfiam már 10 hónapos, még mindig szopizik, tejem rengeteg van még mindig. Én sem adtam le semennyi tejet, de ezt nagyon megbántam. Egyrészt, mert másokon lehet vele segíteni, anyagi bevételnek sem rossz olyan 2000 Ft körül van literje, kényelmes házhoz jönnek érte akkora kincs ez manapság. Ami a vizsgálatokat illeti, persze kicsit macerásak, főleg kicsi babával, de teljesen ingyenesek, és így legalább megnyugodhatsz, h egészséges vagy, egy ingyenes kivizsgálásnak is felfogható. szóval én megbántam, h nem adtam le, de majd a következőnél.
Kedves Kérdező! Nekem közvetlen tapasztalaton ugyan nincs, de szinte biztos vagyok, hogy a Te babád nem kaphat ilyen gyűjtőből tejcsit. Sajnos elég kevés ember ad le, és inkább azoknak a babáknak adják, akik vagy kis súlyúak, vagy koraszülöttek, vagy csak szimplán egyáltalán nem kapnak más forrásból anyatejet. Szóval szerintem Ti erre nem vagytok jogosultak, de ha ilyen előítéleteid és félelmeid vannak ezzel a dologgal
kapcsoltban pláne nem kéne erőltetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!