Természetes elválasztódás, jól csinálom?
Az én fiacskám "30 hónapos":)))
Labda jó magasra feldobva:))) Le lehet csapni,hogy jót nevessek:)))
Szóval még az enyém is szopik,néha délután és este is így alszik el.Tehát napi 1x,de van,hogy még 2x is kéri.Sokkal egészségesebb,erősebb immunrendszere van,mint a kislányomnak,akit nem tudtam szoptatni.Én próbálom azért,elterelni a figyelmét,néha sikerül is.Amúgy simán elalszik,ha nem én altatom,hanem az apja,vagy a bölcsiben van,talán tényleg elég lenne nagyon határozottan 2 napig nemet mondani neki és elfelejtené.De úgy veszem észre napról napra egyre kevesebb idő alatt alszik el rajta,szerintem magától szépen elhagyja hamarosan,ha mégsem,akkor igenis bekeményítek még mielőtt betöltené a 3 évet.(jaaa,36 hónapot:)))
Szomorú kedves anyukák,hogy ide jutottunk.Ez ennek a nemzetnek az átka.Ezért szóródott szét az egész világon,mert ezt érdemli.Ahol nincs összetartás,csak piszkálódás,annak a népnek ez lesz a sorsa.
Tudom,hogy válaszomnak nincs köze a kérdéshez,de felháborító,ami ma itt történt.Mindenki válasza saját magát minősíti.
Kedves 2 gyereket szoptató anyuka.Amit írtál pont azt jelenti,hogy felsöbbrendűnek érzed magad,hát miért másért igazolod magad.Senki nem kérdezte.Szégyellheti magát,aki rászállt szegény anyukára.
(fili)
Köszi kedves utolsó. Korrekt vagy. Jól megfogalmaztad.
Engem is ez a cseszegetés bosszantott. Nem a kérdésre válaszoltak szegénynek.
Ennek a nemzetnek pont ez a problémája!
Az emberek beletörődnek mindenbe, még akkor is, ha máshogy gondolják! Tehát vagy sunyik vagy iszonyúan gyávák.
Én nem vagyok egyik sem! Ezután is megmondom, ha valami nem tetszik, vagy butaságot mondanak. És én is elvárom, hogy nekem megmondják a véleményüket.
Ettől még nem vagyok rosszindulatú!
De ha nektek ez az, ám legyen, úgy is lehet élni, ahogy ti.
Nem vagyunk egyformák.
Üdv.
Nem jár bölcsibe,az ovit 4 évesen fogja kezdeni.Szabadúszó vagyok,a gyengébbek kedvéért saját vállalkozásunk van,így megengedhetem magamnak,hogy itthon üljek.
Minden a régi különben,2 nap(48 óra) után újból kellett neki,és visszakapta.
Úgy hallottam,vannak ilyen hullámok,elöbb-utóbb csak elhagyja.
fili)
22:21 Sem a másik aki beírt neked, sem én nem hiszem, hogy gyáva vagy sunyi lennék.De a többiek nevében is kikérem akik itt mind-mind hónapban jelölik a babájuk korát. Ugyanis jobb ha tudod 3 éves korig ez a szakmai előírás.
Egyébként,hogy a sértegetéseidre és magad újboli kiemelésére kitérjek,pont arról vagyok híres az barátaim és családom körében, hogy én megmondom aztán ami a szívemen a számon. És képzeld ezért jönnek hozzám sokan.
És sokan ezért maradnak el. És ezért vagyok itt néha lepontozva.
Azt hiszem kevered a szezont a fazonnal. Te nem bátor és őszinte voltál mikor nem a kérdésre válaszoltál, hanem kioktató, degradáló és nem sorolom még mi.
Furcsa nem, hogy itt a többség aki nem veled ért egyet sunyi, gyáva. Szar lehet más világban élni.
Másik anyukának válasz.
Ha 20 hónapos ne írd így mert egyesek debinek néznek. XDDD
Másfél éves és két hónapos.
Sokat beszélgess vele,meséld el neki, hogy milyen nagy baba. Szépen lassan észre sem veszed, leszokik róla.
Tehát a 38 hónap az 3 éves vagy alatta van.
Értem már. Tőled sokat lehet tanulni, például ezt is.
Ne csodálkozz, hogy lepontoznak.
Na, de nekem erre nincs időm.
További szép napot, hetet, hónapot, évet, életet.
Szia.
Persze,hogy a 38 hónap 3 év fölött van.De higyjétek el kedves kötekedők,hogy az ilyen elhúzódó szoptatás esetében,néha megáll az idő,és az az érzésed,sosem lesz vége a csecsemőkornak.Tudom,hisz átmentem rajta én is.
Sokszor mondtam hónapban én is a szoptatási időt,valahogy jobban esett,mint azt mondani hogy x éves x hónapos.Mikor megláttam ezt a kérdést ,arra gondoltam,hogy szegény anyuka.le lesz hurrogva amiért még szoptat.erre egy baromság miatt kapta meg szegény.
Ez egy bizonyíték arra,hogy aki ide jár,annak mindegy ,hogy mi a kérdés,csak kötekedni lehessen.
Egy rakás otthon ülő,unott,önbízalmát elveszített depis anyuka.Aki ki tudja élni ezen az oldalon a visszafogott dühét,haragját.Sokan itt engedik ki a gőzt,az az érzésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!