Ha valaki szoptat még és terhes lesz, és mondjuk a terhesség alatt is szoptatja a babát, akkor a szülés után újra beindul a tejtermelődés?
Én szoptattam terhesség alatt végig (csak este az elalváshoz kérte), folyamatosan volt tejem, bár néha talán kevesebb. Megszültem, előtej képződött, a cicim nem sebesedett ki, mert folyamatosan igénybe volt véve.
A "nagylányom" 2 éves a kicsi 3 hónapos és most mindkettőt szoptatom, és ez mindhármónknak óriási öröm.
Tehát a tejtermelés nálam folyamatosan fenállt, kívánom, hogy ez nálad is így legyen!
Ja, ha még van kérdésed, szívesen válaszolok rá!
Kérdezz nyugodtan!
Ne is vedd el tőle! Igényli, és te boldoggá teszed vele!
Az én lányom is cicifüggő lett újra, főleg ahogy látja, ahogy a kicsit szoptatom. Hú, de féltékeny:) !!!
Szióka!
Szóval szoptattam terhes lettem(egyből),utána is szoptattam (mármint terhesen)és senkinek semmi baja nem lett.Igaz a fiamnak nem kellett a cici kb amikor 20 hetes lehettem,abbahagyta.Most még van 6 hetem a szülésig és minden rendben.Amúgy nem viselt meg a terhesség+szoptatás,de azért nem bánom,hogy a kicsi fiam elválasztotta magát!Nagyon érzékeny volt már a mellem.De ha nem teszi akkor tovább szoptattam volna!
Örülök, hogy minden rendben lett!
6 hét már nem sok a szülésig, kitartás! Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!