Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Feszülö mell és tejtermelödés....

Feszülö mell és tejtermelödés. Terhesség vagy más?

Figyelt kérdés
Elvileg 3.-án kéne megjönnie a nemvártnak.Kb.2 hete érzem,hogy fáj a mellem oldalt és a bimbo körül.Egyik nap megnyomkodtam és átlátszo (tej??)jött belöle de csak nagyon pici.Ma megint megnyomkodtam mert kicsit jobban fáj már és meg is nöttek a melleim,erre sárgás fehér tej jött de már több mint pár napja.Csináltam tesztet de semmi.Szerintetek ez lehet baba jel?Eddig soha nem volt ilyen tünetem mielött megjönne.
2010. jan. 28. 16:31
 1/3 anonim ***** válasza:
nagyon baba gyanús de elég korainak tartom. de a nemvárt után tesztelj és akkor kiderül.
2010. jan. 28. 16:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen én is korainak tartom de mégis fura és eménykedem mert mellette van egyéb tünetem is.Pl.pár napja)kb.3)alig alszok éjjel szinte mindig ugyan aban az idöben felkelek és alig tudok visszaaludni a hasam is fájdogál nem tudok hason meg oldalt se feküdni mert kellemetlen...tehát sok pici tünet de bizonytalan vagyok...most meg,hogy a teszt se mutatott ki semmit..na ilyenkor telnek lassan a napok a nemvártig...:D:(
2010. jan. 28. 16:41
 3/3 anonim ***** válasza:
a prolaktinszinttel van probléma menj nődokihoz csináltass vérvételt, és fogsz rá gyógyszert kapni.
2010. máj. 29. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!