Hogyan tudnám megoldani a szoptatási problémánkat? (ha egyáltalán van)
Sziasztok!
Segítségre van szükségem, mert már nagyon el vagyok keseredve.
Három gyermeket szültem, közülük egy fiú és két kislány. A fiú abszolút nem cicizett, még a szájába sem vette (bárki bármit csinált vele nem). Az első lányom kezdetektől fogva cicis volt, majd 2 hetesen cumisüveg mert gennyes mellgyulladásom lett de 1 hónapra rá, mintha semmi sem történt volna visszaállt. Nagyon sokáig szoptattam (évekre kell gondolni).
A második lányom 6 napja született és nem tudom mitévő legyek vele. Vasárnap megszületett hajnalban és már aznap cicire lett téve, persze érthető módon nem evett. Másnap szintén, de szélgörcsös lett (most már tudom, hogy a kórházi koszttól), erre kapott gyógyszert, majd kapott egy kis tápszert (10ml és "csak" egyszer)cumisüvegből.Harmadnap dettó ezt játszottuk, közben megkapta az oltást. A tejem 3.-4. nap indult be, de nem nagy erővel, de lett. A negyedik nap délelőtt jöttünk haza. Cicizett, úgy ahogy, de cicizett, görcsei múlóban lettek. 5. nap görcsök abszolút eltűntek, de most meg egyfolytában aludna. Nem sárgult be, a ciciket nem akarja elfogadni, inkább bealszik. Tegnap este már kénytelen voltam lefejni mert nagyon félek a mellgyulladástól és attól hogy nem termelődik annyi tej, amennyire szükség lenne. A balból lejött 75 ml, a jobból meg 30ml (ez egy "kicsit" nehézkesebb mell). Ezt kínomban már odaadtam üvegből, tudom, hogy helytelenül, de aki járt már így megérti. Tegnap éjfélkor elaludt, de reggel 6-kor már én ébresztettem, de még így is félóra küzdés volt. Megszívta magát, nem tudom mennyit (nincs mérleg), de tuti, hogy evett. Vártam hogy ébred egy 3-4 óra múlva, így is lett. Tisztába raktam és akkor rajta, gondoltam én, de nem. Hiába csöpögtettem a szájába anyatejet, hiába stimuláltam a száját semmi, alszik.
Valaki adjon nekem tanácsot, mert így nagyon rossz.
(Elnézést a hosszért, de talán így jobban felmérhető a helyzet.)
Születési súlyunk: 3400 gr (3300 gr hoztuk haza, most a fürdőszobai mérlegen kikísérletezve 3500gr.)
Köszönöm előre is a válaszokat.
A problémám megszűnt, "hála" egy induló mellgyulladásnak. Majdnem az összes járat zárva volt, de a masszázs hatására megnyíltak, bár nagyon mélyen volt probléma.
Köszönöm mindenkinek a válászát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!