Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A fejés ugyan azt a hatást...

A fejés ugyan azt a hatást váltja ki a szervezetemben mint a szopiztatás? Tehát lesz tőle több a tejem?

Figyelt kérdés
AZért kérdezem, mert még mindig gyakran kisebesedik a cicim, olyankor lefejem a tejet, és úgy adom a babámnak. Ha regenerálódott, újra mellre teszem, amíg birom. Szeretném viszont, hogy a tejem mennyisége nőjjön, így sokat fejek.
2009. ápr. 9. 18:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan hatékony a fejés mint a szopiztatás, legalábbis nekem ez a benyomásom, de ha gyakran fejed, valóban fog tőle gyarapodni a tejed.

Egyébként néha én is lefejem inkább minthogy szoptassam, mert csillagokat látok a fájdalomtól.

2009. ápr. 9. 18:24
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Sajna én csak fejek nem jött össze a szopi. Ha úgy fejsz, h 7-7-5-5-3-3-1-1 perc váltva, akkor több lesz, de a szopi jobb, több tejet csinál, a gép is kiváltja a reflexet de soha nem ugyanolyan erősen mint a cicizés, a védőnőm szerint 10-20 ml-vel kevesebb ha fejsz mintha szoptatsz. Amúgy nekem mikor kevesebb a tejem mert bepipultam vmiért olyan hólyagokat szív a gép a bimbómra h csuhaj!
2009. ápr. 9. 19:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Úgy látom nem csak az én "bajom" ez, sajnos.
2009. ápr. 9. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!