Szoptatás alatt használhatok a dekoltázsomra ápolókrémeket? Nem megy bele a tejbe? Izzadásgátlót lehet használni? Ha nem akkor miért?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 21:08
1/3 anonim válasza:
Használj nyugodtan! Én az erőteljes illatokat kerülöm, amióta szoptatok. Hiszen a babának az anyaillatra van szüksége! Parfümöt egyáltalán nem használok.
2/3 anonim válasza:
Ha akarsz használni valamiféle testápoló krémet, legjobb, ha nem túl intenzív az illata, mert elnyomja a te saját illatodat, amit a bab megszokott és emiatt némelyik baba nehezebben fogadja el a cicit. Egyébként bármilyen dezodort, kozmetikumot használhatsz, csak kerüld az erős illatúakat. a szervezet nem úgy működik, hogy minden dolgot a tejbe választ ki, hiszen arra megvannak a jól bevált egyéb csatornák: a vese és a máj.
3/3 A kérdező kommentje:
Oké! Köszönöm a gyors válaszokat. Arra gondoltam, hogy rugalmasító krémet használok a mellemre, mert a terhességem alatt igen jól bevált a pocakomra a babé terhességi csíkok elleni krém és most is használnám a dekoltázsomra. Parfümöt soha nem fújok a bőrömre (inkább a ruhám menjen tönkre, az kicserélhető) izzadásgátlót akkor nem használok, ha itthon vagyunk. Ha már az én szagomat szereti a babó ( :) ).
2009. ápr. 8. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!