Milyen izzadásgátlót használtok?
Én nem vagyok izzadós, de pl. a barátnőm és anyukám igen. Mind a hárman a Lady Speed Sticket használjuk, és maximálisan bejött stift formában. Kellemes illata van, nem irritál és persze a célnak tökéletesen megfelel.
Én emellett Garnier Minerals golyóst és stiftet is használok, nekem ezek is jók, azonban azt nem tudom, hogy erősebben izzadós lányoknak/hölgyeknek mennyire válik be.
Hát énrólam még télen is szakad a víz, amúgy is 100kg felett vagyok, úgyhogy ha nekem beválik valami, akkor mindenkinek :)))
Én nivea golyósat használok (az nem csomósodik össze a hónaljban)+ használok sprayt is. azt is niveát, de az mindegy. A kettő együtt tökéletes.
Golyós deók közül egyedül az avon jött be nekem. Csak nem szeretem várni, amíg megszárad. A többi szinte semmit sem ért.
Szóval stiftet használok. A dove lett a tuti nyerő, minden illata finom és tényleg nincs szagom.
Akkor azt hiszem, mindenkinek ki kell kísérletezni, hogy melyik jön be. Nekem ugyanis a Nivea olyan volt, mintha semmit sem kentem volna magamra, pedig nem vagyok túl izzadós.
a "dove"-os vagyok :-)
Nálam se dove,se fa se baba,se semmi nem vált be eddig.Még a hintőporozás se már teljesen kész vagyok magamtól.
Most hallottam hogy állítólag az aloe verának van jó csak rohadt drága....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!