Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen izzadásgátlót használtok?

Milyen izzadásgátlót használtok?

Figyelt kérdés
5 hónapos a babám, a szülés óta nagyon izzadós lettem. A régi deóm nem vált be, ebben a melegben napi 3x is le kell zuhanyoznom, és így is szó szerint szagom van! Nagyon kellemetlenül érzem magam emiatt! Nektek mi vált be? Elmúlik majd, ha már nem szoptatok?
2010. jún. 11. 14:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Eddig aloe verásat használtam, az teljesen jó volt, stift és nincsen benne alumínium meg semmi káros anyag. De már nem segít az sem. Avonos is volt, én is utáltam várni, míg megszárad, ráadásul nyomot is hagyott a fekete felsőkön. Nem vagyok túlsúlyos sem, csak gondolom a hormonjaim szórakoznak!

Azt hiszem, a Niveát és a Lady Speed Stick-et kipróbálom akkor, ezeket többen is írtátok.

Köszönöm a segítséget mindenkinek!

2010. jún. 11. 17:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Én adidas golyóst használok,nekem bevált,pedig én is az a fajta vagyok akiről még télen is szakad a víz!
2010. jún. 11. 21:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Azt nézt,hogy anti-perspirant vagy anti-transpirant legyen ráirva,mert az jelenti,hog izzadásgátló! Ilyen a Rexona,Adidas. A Dove,Nivea csak deo,ami csak "frissességet" ad,izzadásgátló hatása nincs!
2010. jún. 11. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!