Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 4honapos babam szoptatom. Ugy...

4honapos babam szoptatom. Ugy nez ki hogy keves a tejem. A doktorno javasolta hogy potoljam lefagyasztott tejjel minden etkezest. Csakhogy mostmar a cicit nemigazan akarja a babam. Elvagyok keseredve. Mit csinaljak? Ordit ha a cicire akarom tenni.

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 14:26
1 2
 11/19 xStefix ***** válasza:
Akkoriban duplázta a súlyát?
2011. aug. 4. 16:19
 12/19 anonim ***** válasza:
37%

10 nap alatt nem hízott semmit és máris pótolni kell? UR ISTEN!!!!. Nem akarok semmi rosszat mondani arról a dokiról.....De bármitől lehetett hogy nem hízott (mint már írtam én is megváltozott táplálkozás, többet mozog, idő miatti kevesebb evés és még sorolhatnám). Miért nem mondta, hogy figyelj kicsit oda a szoptatásra és néztek 10 nap múlva egy kontroll mérést, vagy tedd gyakrabban mellre vagy mit tudom én, de ne azt rögtön hogy pótold. Ezért vezetik elvileg a védőnők a súlygörbét (hozzáteszem te is nézheted). És ha a szerint is kell aggódnod akkor aggódj. Egyébként azt szokták mondani, hogy addig míg nem fogy a gyermek nincs probléma. Ha fogy akkor is először figyelni kell és ha akkor sem változik esetleg akkor pótolni. Kicsit kényelmesebb volt a dokinőnek ez. Te (és a kicsi) meg most szenvedsz....

Bocsánat de ilyenkor ki tudok borulni. Ezek után hogy lehet megbízni komolyabb problémáknál az ilyen orvosokban. Vagy hogy észreveszi ha baj van.....

2011. aug. 4. 16:58
 13/19 xStefix ***** válasza:
Pont erre gondoltam én is, csak én itthon a monitor előtt dühöngtem ki magam az ilyen hülye tanácsokon. :)
2011. aug. 4. 17:12
 14/19 A kérdező kommentje:
3100gr szuletett aprilis 1en,es julius 27en 6050gr volt.
2011. aug. 4. 18:49
 15/19 xStefix ***** válasza:

Szóval rövidesen dupláz. Akkor teljesen normális, ha mostanában lelassul a hízása. Pláne, ha közben még a mozgása is látványosan fejlődik: kíváncsiskodik, minden érdekli, figyel és új mozgásokkal próbálkozik, gyakorol.

Csodálod, hogy nem széltére hízik, mikor ennyi mindenre kell az energia? :)

Komolyra fordítva, a tanácsadóban dolgozók szégyelljék magukat, hogy erre nem hívták fel a figyelmed! Kutya kötelességük lett volna szólni és nem elrontani neked a szoptatást, teljesen értelmetlenül! De gyanítom, hogy ők maguk sem tudnak erről semmit (mindent), ahogy a sokévi átlag. :S

2011. aug. 4. 19:35
 16/19 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitsegeteket.Mar tobb ,kis,problemam volt a dokinovel...Valtanatok Ti?
2011. aug. 4. 20:35
 17/19 xStefix ***** válasza:

Hát attól függ. Ha csak a szoptatásban járatlan, akkor nem feltétlenül. Ezt ugyanis elég kevesen tudják jól. :S

De ha alapból nem szimpi vagy a hozzáállása nem tetszik, akkor igen. Én is váltottam anno, irtó mufurc volt a régi dokink. Se a szoptatásban, se a hipotóniánkban nem segített semmit se, sőt! Ha nála maradunk és nem járjuk ki a magunk útját, a gyerekem ma seholse lenne... de szószerint, járni se tudna.

Szóval igen, ha nem vagyunk egy nevezőn, akkor igen.

2011. aug. 4. 20:41
 18/19 anonim ***** válasza:
Mivel írtad, hogy több problémád volt. IGEN!. De csak akkor, ha már van egy tuti doktornőd. Ők ugyanis nagyon ritka esetben nem állnak egymás pártján. Nehogy aztán azért pikkeljen az új rád, hogy eljöttél a kolléganőtől.
2011. aug. 4. 21:23
 19/19 A kérdező kommentje:
Az a ,baj,hogy egy helyen rendel a tobbi doki akiket tudnek valasztani...
2011. aug. 4. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!