Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A lefejt tejet lefagyasztott...

A lefejt tejet lefagyasztott állapotból hogyan használjam?

Figyelt kérdés

Még sosem fagyasztottam, de most muszáj lesz, mert napokig gyógyszert kell majd szednem.

Hogyan, miben fagyasszam (avent pohár), mennyi ideig lehet felhasználni, mennyire melegítsem, rázzam fel stb.

Miket kell tudnom a lefagyasztott tej felhasználásával kapcsolatban?

Állaga és minden egyéb "ugyanolyan" lesz, mint friss korában?

2011. márc. 28. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én zacskóban fagyasztottam, gyógyszertárban, illetve Tescoban is kapható.

[link]

Legjobb, ha szobahőmérsékleten olvasztod fel, majd beleöntöd a cumisüvegbe, azt pedig beleállítod egy széles bögrébe, amibe forró vizet teszel. Mikrózni tilos! Megvárod, míg felmelegszik, s összerázod. sajnos megváltozik a szaga és az íze is fagyasztás után. Nem minden baba fogadja el, de próbálkozni kell. Először nekem sem kérte, de a sokadik próbálkozásra elfogadta és megitta. Nagyjából ennyi.

2011. márc. 28. 19:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Azonnal nem lehet forró vízbe állítani? Először engedjen fel? Jól értettem?
2011. márc. 28. 19:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, de a válaszából úgy ítéltem igen. Hisz fagyottan nem tudnád a cumisüvegbe beleönteni.
2011. márc. 28. 19:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha sürgősen kellett, akkor a zacsit állítottam a forró vízbe, s amikor kiolvadt, akkor öntöttem cumisüvegbe.
2011. márc. 28. 19:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, hogy avent pohárban fagyott állapotú tejet azonnal forró vízbe tenni...
2011. márc. 28. 19:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha sürgősen kell, lehet, de a poharat nem ajánlom, mert nem steril... a zacskók sterilek.
2011. márc. 28. 19:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Az aventos pohár steril, a teteje nem az, amit külön kell megvenni hozzá Én ezeket használom, de mind a poharat, mint a tetejét sterilizálom, mielőtt lefejem a tejet. Nagyon praktikus, a zacsival nekem több gondom volt. Én vettem üvegmelegítőt, így abban olvasztom fel.
2011. márc. 28. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!