Legjobb, ha szobahőmérsékleten olvasztod fel, majd beleöntöd a cumisüvegbe, azt pedig beleállítod egy széles bögrébe, amibe forró vizet teszel. Mikrózni tilos! Megvárod, míg felmelegszik, s összerázod. sajnos megváltozik a szaga és az íze is fagyasztás után. Nem minden baba fogadja el, de próbálkozni kell. Először nekem sem kérte, de a sokadik próbálkozásra elfogadta és megitta. Nagyjából ennyi.
2011. márc. 28. 19:06
2/7 A kérdező kommentje:
Azonnal nem lehet forró vízbe állítani? Először engedjen fel? Jól értettem?
2011. márc. 28. 19:12
3/7 anonim válasza:
Én nem tudom, de a válaszából úgy ítéltem igen. Hisz fagyottan nem tudnád a cumisüvegbe beleönteni.
2011. márc. 28. 19:17
4/7 anonim válasza:
Ha sürgősen kellett, akkor a zacsit állítottam a forró vízbe, s amikor kiolvadt, akkor öntöttem cumisüvegbe.
2011. márc. 28. 19:22
5/7 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, hogy avent pohárban fagyott állapotú tejet azonnal forró vízbe tenni...
2011. márc. 28. 19:22
6/7 anonim válasza:
Ha sürgősen kell, lehet, de a poharat nem ajánlom, mert nem steril... a zacskók sterilek.
2011. márc. 28. 19:23
7/7 anonim válasza:
Az aventos pohár steril, a teteje nem az, amit külön kell megvenni hozzá Én ezeket használom, de mind a poharat, mint a tetejét sterilizálom, mielőtt lefejem a tejet. Nagyon praktikus, a zacsival nekem több gondom volt. Én vettem üvegmelegítőt, így abban olvasztom fel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!