Kislányom 8 hónapos lesz jövőhéten, és csak ugyalszik el, hogy közbe szopizik?
Az én gyerekeim is szopin aludtak el, egészen addig amíg szopiztak. Kivétel a babakocsi volt, és néha apánál ölben.
15,18 és 32 hónapig szoptattam őket, eddig volt a cicin elalvás. Amint leszoktak, szépen elaludtak anélkül is.
Elfelejtettem: ez azért van, mert az anyatej tartalmaz olyan anyagot, ami altató, valamint maga a szopizás is megnyugtató, altató hatással bír. Semmi káros dolgot nem csinálsz, ha téged nem zavar, akkor nem kell leszoktatnod róla, hiszen így nagyon könnyen el tud aludni.
És nyugodj meg, amikor nem fog már szopizni, akkor is fog tudni aludni :)
Ne izgassd magadat, nem fog örökké tartani. Az én fiam is csak és kizárólag a szopizásba aludt bele egészen másfél éves koráig. Aztán hirtelen "megtört a jég" és simán elalszik akkor ha csak ülök mellette és simogatom.
Ja igen és az anyatejen kívül mást csak 9 hónaposan kezdett elfogadni. De azóta mindent eszik.
Szia!
az én lányom is cicin alszik el...20 hós!Délben is és este is!
Bár ha nyűgöm van és mondomneki, akkor csak odabújik és elalszik (persze előtte ciczett)
Kb 8-9 hós volt mikor elkezdett mennyiségeket enni kajákból!Nálunk sajna csak bébiételt evett 14 hós koráig, bár gyümölcsöset sose vettem neki azt én turmixoltamazt megette, de főzeléket csak a boltit, és csak a darabosat!Semmi olyat nme evett meg amiben bem voltak darabok :( Hát mire rájöttem...
Kitartás és nyugalom!Tudja ő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!