Miért nem fogadja el a kiolvasztott anyatejet?
Hi Drága! én is jártam így,h nem kell neki az olvasztott tej! Én azt a hibát követtem el,h AVENT-es műanyag pohárba fagyasztottam! A bébi italos-ételes üveget ajánlotta a védőnő,de sajnos már rég nem tudok eltenni semmit! Úgyhogy nem tudtam kipróbálni az ötletet! Sajnos most nekem is gondom van a szopival,igaz Luca 3,5 hónapos,így szopi után megkínálom egy kis HA-s rizs péppel! Tápszert nagyon nem szeretném,ha kellene adni! most már remélem kihúzzuk:-)
sok sikert neked!!!
xStefix!
Miért mi a baj a rizspéppel?
Egyáltalán,mi az a rizspép? :)
Nem is hallottam még róla! :O
Szia!
Az én fiam sem fogadja el a fagyasztott (majd kiolvasztott tejet). Állítólag megváltozik a tej íze: a friss édes tej fémes ízűvé válik a fagyasztás során...
Párszor bepróbálkoztam, de még öklendezett is tőle a fiam, így ment a lefolyóba. Még van 200 ml a fagyasztóban, de nem tudom, hogy mit várok attól a 2 zacskótól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!