A tegnap délben szobahőmérsékleten kiolvasztott anyatejet felhasználhatom még ma?
Krumplihoz szeretném hozzákeverni. Hogy szoktátok hozzákeverni, hidegen vagy előtte megmelegítitek?
Most kezdem a főzelékeket kóstoltatni, szóval kezdő vagyok...
Közben visszatetted a hűtőbe? Én nem adnám már oda. Ha kiolvad, utána el kell fogyasztani.
Ha meleg a főzelék, akkor keverhetsz hozzá hideg tejet is, ha nem, akkor érdemes picit melegíteni.
Az én fiam nem szerette a krumplit magában, hanem répával. Anyatejjel keverve sem ette meg. Még jó, hogy nem fagyasztottam sok tejet, mert mindet ki kellett öntenem.:(
Mindig főzőlével vagy sima vízzel kevertem a főzelékeket, úgy már megette.
Köszönöm a válaszokat.
Úgy alakult, hogy mégsem krumplit csináltam neki, hanem volt itthon sütőtök bébiétel, és azt adtam neki. Nem aratott nagy sikert, sőt még a hideg is kirázta tőle, 3 kanállal evett, nem nyitotta ki a száját. :)
Úgy látom, hogy nálunk nagyon nehezen fog menni a hozzátáplálás, igazából csak az anyatejet szereti, pedig a jövő héten már 7 hónapos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!