Tápszert mennyi ideig lehet szobahőmérsékleten tartani?
1 óra.
Én a meleget ha lehűteném, nem melegíteném újra. Csak frissen készített tápszert adok oda a másfél évesemnek. Én sem innám meg az újra melegített tejet.
Mindig frissen készítsd és ne melegítsd.Max 2 órán belül add oda neki.(Persze ha nincs pokol a szobában-szobahőmérsékletre gondolok).
Tudom, hogy macerás, főleg éjjel de az egészsége érdekében megéri.
Én rendszeresítettem egy porcelán kiöntőt, amiben megmelegítem a mikróban a már előtte felforralt és üvegbe öntött vizet.Amíg melegszik, van időd kimérni a tápszerport.Összeöntöd, összerázod és annyi.
A forralt vizet 24 órán belül felhasználom, minden nap forralok új adagot.Ami megmarad, kiöntöm.
8 hónapos a lányom
hát engem meg lehet kövezni, de este, mikor elaludt a gyerek, megcsináltam a tápszert, bekészítettem az ágy mellé, és amikor felkelt, akkor megkapta. Soha semmi baja nem volt, még csak hígabb sem volt soha a széklete. Persze ez nem 600 fokos szobában történt.
A kész táp így általában 3-4 órákat állt, fel nem melegítettem, csak összeráztam újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!