Szerintetek is nyúljak tápszerhez? Lehet, h apad a tejem, vagy csak kevesebb termelődik?
Figyelt kérdés
5. hetes a babám. Ha átalussza az éjszakát,reggel csurig van a mellem, és megetetem egy ciciből. A következő etetés is megy egy ciciből, de utána már csak 2-ből lakik jól. Majd nem tudom csak fagyóból elővett tejből. Ami most elfogyott...Azóta érzem,h kevesebb a tej,amióta be volt gyulladva a jobb cici. Előtte evés után még fejtem, most már nincs mit kifejni...Védőnő szerint pótoljam tápszerrel. Sajni a 4 hét alatt "csak" fél kg a gyarapodás,kicsit el van maradva...2011. júl. 26. 12:50
21/21 anonim válasza:
Még annyit érdemes tudnod, hogy a tej mennyisége általában este kevesebb - különféle élettani, összetételi okok miatt. Ez is sok anyukát elbizonytalanít.
A délutáni-esti tej nem annyira híg, mint az éjszakai-nappali, több a zsírtartalma. Ezt a lefejt tejen is meg tudod figyelni. Pl. amit én reggel lefejtem, azon épp csak úszott egy kis zsírréteg, az estinek meg volt, hogy a fele zsír volt. Szóval ettől sem kell megijedni, és már csak ezért sem lehet azt mondani, hogy ennyi-vagy annyi a pici "adagja". Az én picim 60-90-et szopizott esténként, és azzal is aludt 6-8 órákat egyhuzamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!