Mit tennétek ebben a helyzetben? Ha estére már nem elég a tejci, de semmi mást nem fogad el a baba?
Rakd vissza cicire , ha ismét sír. Esetleg adhatsz neki görcsoldót, lehet a pocakja fáj.
De az is lehet h valóban csak a közelségedre vágyik. Nálunk ugyanez volt, én is ringattam 9 hós koráig. Én mindig úgy csináltam, h ha elaludt, akkor nem rögtön raktam le aludni, hanem még ringattam kb. 10 percig. Így mélyebb lett az alvása és nem ébredt fel arra, h leraktam.
Szia! Ismerős helyzet, mármint a "kézbenalszommintabundadehaleteszelazonnalsírok"... egy 22 hósom és egy 10 heteském van itthon. A naggyal nem emlékszem, hogy lett volna ilyen, ringatni kellett, de ha egyszer bealudt, akkor nyugodtan letehettem. No, a pici lánykámat lehet ringatni órákig, letenni azt nem. Érdekes módon egészen vasárnapig még nappal sem aludt csak a karomban (így nem sokat aludt nappal, hisz nem lehet mindig a kezemben), este viszont 3-4szeri felvesz-letesz után bealudt és reggelig alszik. Két napja vizsont kicselezem, párnát veszek a kezembe (ált. a szopipárnát), azon altatom el és azzal együtt rakom le valami biztonságos helyre. Így szuperül alszik. Persze nem lehet otthagyni nagyon, mivel mégis csak egy párnán alszik, legurulhat, belefúrhatja a fejét, stb, de legalább alszik. Este persze nem megoldás.
No, sokat segítettem... inkább csak azért írtam, hogy lelket öntsek beléd. 2 gyerkőcöt fürdetni és altatni együtt nem egyszerű, mi is szenvedünk, ha apa nem ér haza (általában), de a végén úgyis elalszanak. :)
Ja, a cici kérdés...én nappal 1 ciciből szoptatok (igény szerint), de este mindkettőből (váltogatva). Így este is jóllakik.
Kitartás! :)
Nem ismerem ezt a felvesz-letesz módszert! Hol olvashatok róla pontosan?
Egyébként azt vettem észre, hogy ez a hosszan siratás nem jó. A baba sem alszik el, csak teljesen felhergeli magát. Meg én is végig sírom. 3 hetes sincs, de 180 fokot fordult a kiságyban sírás közben...
Végül tegnap kivettük, mellébújtam, és elaludt. Vártunk fél órát, és csak utána tettük a helyére. Ma megpróbálom így... De ha nem is teszem a helyére, tudni fogja, hogy mos jön az éjszaka, és most kell nagyot aludni?
csajok, köszi nagyon a válaszokat!!! Lelket önt az emberbe!
(fili)
Próbáltad hason fektetni? Nekünk nagyon bevált mert feltudja húzni a kis lábait és egészen össze gömbörödött.
Első alkalmakkor így is sírt de vsz. rájött, hogy így nagyon jól esik feküdni.
Most 8 hónapos és nem hajlandó csak hason aludni
(kb. 1 hetes korától).
Kitartás:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!