Miért nem eszik cumisüvegből?
4 hónapos kislányom csak szopik, de a hétvégén a nagyira kell hagynunk, és egy szopizás kimaradna így neki, azt kéne cumisüvegből pótolni. Már napok óta próbálom, és nem hajlandó cumisüvegből enni. Eddig avent volt, meg chicco itthon, azok nem kellettek neki. Ma vettem Nuk-ot és Tommee Tippee-t, ezek se tetszenek, csak tuszmálja ki őket a nyelvével a szájából... Pedig egyszer, február végén már volt a nagyival, és mint a kisangyal bedörgölte cumisüvegből (az aventesből) a tejcsit... Nincs valami ötletetek, hogy tudnám rávezetni, hogy onnan is lehet enni? már próbáltam úgy is, hogy elkezd szopizni, és közben kicserélem a cicit cumisüvegre, de így sem eszik. tanácstalan vagyok! a védőnő a csőrös poharat javasolta még az előbb, majd délután veszek egyet, hátha az bejön. Reménykedem, hogy volt másnál is hasonló, és tud segíteni!
ELőre is köszönöm!!
Passz..
Esetleg próbáltad latex cumival? Az puhább, mint a szilikon.
túl vagyunk rajta... :o(
azért köszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!